Flirt gestart via Whatsapp

Flirten via Whatsapp

Na een tijdje kwam ik weer in contact met de vrouw waar ik eerder een seksdate mee had gehad, We kwamen elkaar toendertijd tegen online en hadden een heerlijke date gehad. Daarna hadden we nog wel is contact via Whatsapp of Skype maar verder dan een simpele flirt kwamen we niet, Sterker nog soms wilde we wil , of zaten we elkaar te teasen maar kon het gewoon niet wegens onze strakke agenda’s.

flirten en sexting

We stuurde elkaar nog wel is een spannende foto via whatsapp of deden elkaar online wilde fantasieen vertellen zoals hoe lekker het was als we elkaar lichaam voelde, dat ze mijn handen over haar hele lichaam voelde gaan en ik langzaam haar steeds meer uitkleedde . Maar verder dan sexting en online flirten ging het niet meer.

Verder flirten op Skype

We verloren elkaar een beetje uit het oog, totdat we ongeveer een jaar later elkaar op een online chat weer tegen kwamen. Al snel gingen we verder op skype en daarna appte we via whatsapp. Je voelde meteen een spanningsveld tussen ons. Ik gaf haar complimenten en ze antwoorde dubbelzinnig toe. Zoals of ik nog wel is aan ons avontuurtje dacht , of dat ze het jammer vond dat ze mijn lichaam niet meer voelde.

 

Op een dag moest ik wat later werken en ze had de ochtend ook vrij, we deden onze stoute schoenen aan en spraken vroeg af voor het werk. Wel voor een spannende date dat was meteen duidelijk. Ik appte haar nog of ze wel van ochtend sex hield met een knipoog. De volgende ochtend stond ik vroeg bij haar voor de deur, ze deed open in haar nachtjapon, erg sexy stond het haar en ze had er geen slipje onder. Ik werd al wild van haar en terwijl we de trap op liepen gingen mijn handen al tegen haar billen aan en langzaam mijn vinger tegen haar kutje… Ze stopte even op de trap en deed haar benen wat wijder ik stopte mijn vinger wat dieper tussen haar benen en masseerde haar clitje. Na haar even gemasseerd te hebben liepen we verder naar boven.

Eenmaal boven deed ze snel mijn kleren aan en haar lippen vonden de mijne , ze stopte haar tong gulzig in mijn mond terwijl haar handen mijn inmiddels opgewonden paal beet pakte. Heerlijk dacht ik zo een online flirt en wat lekker nu !

Ik draaide haar tegen mij aan en deed precies wat ik over de app met haar besprak. Onze sexting werd nu uitgevoerd. Ze voelde mijn handen over haar lichaam en langzaam draaide ik haar op bed. Legde haar neer en ging met mijn mond over haar hele lichaam. Ik ging heerlijk tekeer tussen haar benen en zag dat ze op haar lippen beet en langzaam kreunde. Op een gegeven moment hoorde ik haar kreunen “Ik wil je in me voelen neem me”Ik liet me dat geen 2x zetten en kwam heerlijk in haar. We hadden lekkere sex voordat we naar het werk gingen of er aan onze flirt een vervolg komt weet ik niet maar het smaakt naar meer.