Flirten met een oude vriend

Flirt met oude vriend. Hoi laat ik mezelf even voorstellen , ik ben Carolien 37 jaar en heb een groot geheim , toen ik zag dat je via deflirt je eigen flirtervaringen kon delen twijfelde ik geen moment want eindelijk kan ik mijn flirtverhaal dan kwijt! Ik ben moeder van een zoon en heb een relatie, maar ik heb de laatste tijd niet meer dat WOW gevoel. Ik ben veel thuis , vaak alleen met de kleine en ik heb het idee dat soms alles aan me voorbij gaat. Vroeger was ik echt een staptijger, elke kroeg elk feestje ik was er, en nu? een huismus en soms mis ik mijn oude leventje…. Maar goed ik was dus laatst in de supermarkt en kwam daar een oude vriend tegen, inmiddels is hij ook vader geworden en woont met zijn gezin gezellig in dezelfde stad. We spraken elkaar even en het was weer gezellig, maar de kleine begon te huilen, ik besloot mijn nummer te geven zodat we volgende keer verder konden praten en misschien wat konden afspreken.

Flirt met Oude vriendHij appte me al snel en er lag een flirt als ondertoon bij, ik zag het en ging er met die flirt vandoor ik twijfelde geen moment en flirtte terug. Na een paar dagen elkaar berichtjes te hebben verzonden met soms een dubbelzinnige toon spraken we af voor een bakkie bij mij thuis. Hij zou geen kinderen hebben dus ik had de mijne snel bij de oppas gebracht.

We deden gezellig een kopje koffie en haalden oude verhalen op we flirtten met elkaar gaven elkaar een knipoog en opeens gaf hij me spontaan een kus op mijn wang. Ik werd helemaal warm van binnen. Opeens zij ik tegen hem , waarom zijn wij niet samen? Hij kon er geen antwoord op geven, ik schrok van mijn eigen opmerking, maar ik voelde de spanning in mijn lijf. Ik stond op liep naar hem toe en kuste hem op mijn mond, ik stond even versteld, dit werd meer dan een flirt maar na een paar seconden twijfel zoende we elkaar en langzaam kwamen onze tongen met elkaar in aanraking. De spanning werd steeds groter en voelde zijn handen over mijn lichaam gaan hij deed mijn shirt uit en ik voelde onze stemming steeds meer omslaan in passie en lust. Al snel trok ik hem mee naar de slaapkamer waar we elkaar uitkleden. Onze naakte lichamen tegen elkaar , we zoenden elkaar en langzaam kwam hij opme liggen. Ik deed mijn benen steeds iets wijder totdat hij in me kwam ik begon ik begon te kreunen en voelde een goede connectie . Na een half uur intense sex te hebben gehad,wat voor mij voelde naar meer en vaker. Hebben we beiden afgesproken dat het eenmalig was.  Wat begon met een spannende flirt eindige met hete passie….

 

Deel dit bericht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten