Flirt wordt Vreemdgaan

Samen met mijn man ging ik gezellig een paar dagen naar een mooi hotel. Een paar dagen tot rust komen met lekkere luxe voorzieningen. De eerste dag dat we aankwamen hadden we gezellig gegeten en begonnen we leuk met elkaar te flirten. We gaven elkaar leuke complimentjes soms dubbelzinnig en we keken elkaar aan  en onze blikken zeiden soms meer dan woorden. Flirten is natuurlijk ook een lichaamstaal dus deed ik mijn best om mijn man langzaam te verleiden. Onze flirts werden steeds opwindender en tijdens een wandeling in het bos lieten we ons helemaal gaan, alsof we weer tieners waren hadden we opwindende en spannende sex in het bos.

Pffff dat was spannend en ik voelde me weer helemaal jong! Die avond zaten we in het hotel te eten en kwam er valkbij ons een ander stelletje zitten, een hele leuke man keek mij aan wat was hij knap en zulke mooie ogen.. Zo onverschillig mogelijk keek ik terug en zocht oog contact met hem. Af en toe een glimlach of een stiekeme knip oog waren het gevolg. Ik was met een andere man aan het flirten en vond het spannend , ik kreeg er kriebels van in mijn buik .

Het geflirt ging de hele avond door. Toen ik opstond om naar de WC te gaan zag ik in mijn oog hoek dat hij achter me aanliep. Op de trap raakte hij me per ongeluk aan met zijn hand op mijn bil. Ik zei niks , ik wist dat dit bij het flirt spel hoorde. Ik keek hem aan en lachte naar hem. Hij flirtte terug en vroeg of ik lekker gegeten had, de spanning was echter te voelen. We wisten allebei dat we aan het flirten waren en hij nam een extra stap. Hij kwam het dames toilet in samen met mij , er was niemand. Ik zie niks mijn adem hield ik in en zag dat hij met zijn handen over mijn lichaam ging wrijven. Ik zuchtte licht van genot en nam hem mee het toilet in. Hier deed mijn rokje omhoog en mijn slipje uit. Neem me zei ik tegen hem. Snel deed hij zijn broek naar beneden en pakt zijn inmiddels hard geworden paal vast. Deze flirt wordt vreemdgaan en zou uitlopen op overspel. Mijn opwinding was zo groot en was super nat geworden, dat hij zo bij mij naar binnen schoof. Ik kreunde licht en we lieten ons lekker gaan. Heerlijk kwamen we klaar en gingen we weer bij onze partners aan tafel zitten.

Wat een heerlijk spannende en opwindende flirt was dit…. en we bleven nog even in het hotel …

 

Flirt wordt Vreemdgaan

Deel dit bericht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten