Mijn Flirt verhaal

Flirten in de duinen. Tijdens het hardlopen wat ik elke week doe op een vaste plek en een vast tijdstip kwam ik de laatste tijd steeds dezelde man tegen. In het begin liepen we gewoon langs elkaar heen maar hoevaker we elkaar zagen hoe meer we elkaar begonnen op te vallen.

Het werd voorzichtig gedag zeggen en steeds meer. Zo maakten we complimenten naar elkaar over het lopen en stopte we soms samen om even te rekken en strekken en hadden een kort praatje. Ik merkte dat hij steeds wat losser werd in zijn opmerkingen naar mij toe. Hij ging complimentjes maken over mijn tempo , mijn lopen maar ook over mijn outfit en het werd steeds persoonlijker. Hij begon steeds meer met me te flirten en ik deed leuk me. Ik vond het steeds spannender worden om met een toch wel vreemde man midden in de duinen te flirten.

Er gingen weken overheen en ons contact werd steeds iets spannender, we flirten steeds meer en gingen samen rekken. Op een gegeven moment kwam hij zelfs achter mij staan om me te helpen met een strek oefening. Ik voelde zijn sterke lichaam tegen me aan en kreeg het er warm van. Toen hij tegen me aan stond bukte ik een beetje zodat mijn billen langs zijn broek gleed. Ik voelde dat hij dit lekker vond en dat wond me er op!

Flirten in de duinen hoe het verder ging

Ik trok me stouten schoenen aan en draaide me om , ik deed mijn armen omhoog en vroeg of hij me even kon helpen . Hij pakte mijn onderrug vast en ik sloeg mijn armen om zijn nek en zoende hem. Hij schrok een beetje van me want het geflirt was leuk en spannend maar nu wilde ik meer.

Ik zoende hem vol op zijn mond en drukte mijn tong tegen de zijne aan. Na even tegen te stribbelen zoende hij mee. We deden een stapje de duinen in en ik begon langzaam zijn kleren uit te doen. Ik ging over zijn hele lichaam met mijn mond en begon hem heerlijk te verwennen. Daarna draaide de rollen om , he legde me op mijn rug terwijl hij me had uitgekleed en begon met zijn mond en tong heel mijn lichaam te verwennen. Toen voelde ik dat hij mij benen verder wijd deed en kwam op me lichaam. Langzaam voelde ik hem in me komen. Heerlijke sex in de duinen was het gevolg van een leuke en onschuldige flirt. We komen elkaar nog regelmatig tegen tijdens het lopen en sporten dan samen verder…… onze eigen weg.

Deel dit bericht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten