Man verleiden met woorden

Wellicht ben je er mee bekend. Een man verleiden met woorden. En tijdje geleden is het mij overkomen.
En hoe het is gegaan. Lees mijn verhaal. Na een lange dag werken ben ik met een collega nog wat gaan eten en drinken.

Mijn eerste contact

Toen we binnen kwamen was het erg druk, we moesten wel 10 minuten wachten. Ik dacht bij mij zelf laten we maar weggaan. Na een tijdje, had mijn 3e rondje besteld, kwam er tegenover ons twee leuke mannen te zitten. De ene trok direct mijn aandacht. Was een leuke vent, zie er goed uit precies wat bij mij zou passen.
En toen moest ik toch wel naar de wc. Deze zat achter in de zaak een toegangsdeur voor zowel vrouwen als mannen.
Na dat ik mijn handen schoon had gemaakt en terug wilde naar mijn plaats, kwam die leuke vent binnen en ik liep tegen heb aan. Niet met opzet maar ik gedachte. Sorry en hij moest direct lachen.

Liefe woordjes

Nadat we gereed waren met eten, kwamen de twee mannen naar ons toe. Mogen we bij jullie zitten. We zeiden direct ja. Ik voelde mij een beetje schuldig, maar goed heb toen tegen Andries gezegd dat hij er goed uit zag. Hij moet weet lachen. Jij ook, ik zei je ruikt erg lekker. We hebben nog lang na gezeten en hebben onze telefoonnummers gegeven. Slaap lekker zijn mijn laatste woorden die nacht.

Tweede contact

Na een paar dagen begon het te kriebelen en heb ik Andries een uitdagende sms verzonden. Na een paar minuten kreeg ik direct antwoord. Zullen we afspreken? Oeps dacht ik wat heb ik nu gedaan, wilde ik dit wel of …
Heb toen later die dag een bericht verzonden dat ik wel wilde afspreken.

Verleiden kan ik nog

Een paar dagen later, heb hebben afgesproken om samen te gaan wandelen. Tijdens het wandelen begon ik steeds meer Andries te verleiden. Tot dat hij mij een kus gaf. Ik stond met beide benen op de grond, wilde ik dit wel!
Toen we terug waren bij onze auto’s hebben we afgesproken wat wij ieder onze eigen weg gaan volgen. En waarom dan? omdat Andries wel een leuke vent is maar niet de persoon waar ik naar opzoek ben.

Deel dit bericht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten